Българската марка майсторски инструменти
Електрическа Косачка

Raider RD-LM19

Арт. № 075315

Препоръчителна максимална площ на косене: 800m2

Описание

Електрическата косачка Raider RD-LM19 е конструирана със здраво и масивно шаси от висококачествен полипропилен. Снабдена е със здрава, масивна и удобна ръкохватка разположена в центъра на тежестта на машината за лесно транспортиране.

Иновативният дизайн и ниското тегло, позволяват лесно транспортиране и косене, както в права линия, така и около препятствия. Налична е система за лесно сгъване на основните ръкохватки за максимално удобство при транспортиране и компактно съхранение. Ергономичен пусков прекъсвач по цялата дължина на ръкохватката за удобство при работа с лява или дясна ръка.

За породължителната комфортна работа допринася и мекото, противоплъзгащо покритие на основната ръкохватка. Отличната маневреност се дължи главно и на различните по диаметър предни и задни колела, които са със специален грайфер за стабилно и гладко движение. Коша за отпадъчна тревна маса е със стабилна и удобна ръкохватка, която позволява лесното и безпроблемно транспортиране на органичния отпадък, когато той се напълни, а за да знаете това в точния момент е наличен и индикатор за запълване на коша.Технически характеристкиНоминално захранващо напрежение, V: 230
Честота на променливия ток, Hz: 50
Обороти без натоварване, min-1: 3500
Диаметър на косене, mm: 420
Височина на косене, mm: 20-70
Степени на височината на косене: 6
Вместимост на коша, l: 45
Диаметър на предните колела, mm: 160
Диаметър на задните колела, mm: 200
Тегло, кг.: 15.000
Тегло Нето, кг.: 14.000
ОкомплектовкаЕлектрическа косачка: RD-LM19