Българската марка майсторски инструменти
Pištolj za farbanje sa kompresorom

Raider RD-SGC01

Арт. № 129980
 • Напон
 • Snaga
 • Максимален капацитет
 • Капацитет на контејнерот
 • Должина на црево
 • Težina
 • Спакувано во кутија
 • Напон
 • Snaga
 • Максимален капацитет
 • Капацитет на контејнерот
 • Должина на црево
 • Težina
 • Спакувано во кутија

ОписаниеТехнически характеристкиТегло, кг.: 3.600
Тегло Нето, кг.: 3.240