Българската марка майсторски инструменти
Електрическа косачка

Raider RD-LM28

Арт. № 075329

• Подходяща е за косене на тревни площи до 500m2
• Шаси от висококачествен полипропилен
• Сгъваеми ръкохватки
• Чисто и прецизно косене покрай близки обекти

Описание

Електрическата косачка Raider RD-LM28 е конструирана със здраво и масивно шаси от висококачествен полипропилен. За по-лесно транспортиране в центъра на тежестта на машината е разположена здрава и удобна ръкохватка. Иновативния дизайн и ниското тегло допринасят за голямата маневреност, позволяваща ви да косите както в права линия, така и около препядствия. Налична е система за лесно сгъване на основните ръкохватки за удобство при транспортиране и компактно съхранение. 

На самата ръкохватка е разположен и ергономичен пусков прекъсвач с бутон предпазващ от неволно включване и държач за кабела. Различния диаметър на предните и задните колела осигуряват отлична маневреност. Колелата са със специален грайфер за стабилно и гладко движение. Здрава, масивна и удобна ръкохватка на коша за трева, за лесно пренасяне и изхвърляне на отпадъка. Контейнера за трева е специално проектиран с различни отвори. Това осигурява плътното му и ефективно запълване с окосената трева

Косачката е с „гребени” от двете страни, за чисто и прецизно косене покрай стени, дървета, лехи с цветя и в краищата на тревните площи. Корпусът е със специален дизайн за по-добро охлаждане на двигателя и филтър за пречистване на охлаждащия въздух. 
Технически характеристкиНоминално захранващо напрежение, V: 230
Честота на променливия ток, Hz: 50
Мощност, W: 1400
Обороти без натоварване, min-1: 3450
Широчина на косене, mm: 320
Височина на косене, mm: 20-60
Вместимост на коша, l: 35
Тегло, кг.: 10.000
Тегло Нето, кг.: 8.800
Размери: 700x300x290 mm
ОкомплектовкаВисочина на косене на косачката, mm: RD-LM28