Българската марка майсторски инструменти
Акумулаторна резачка SET

Raider RD-GP21

Арт. № 075720

• Със своя компактен дизайн RD-GP21 осигурява лекота на използване и минимизира напрежението в китката на оператора
• Защитен предпазител предотвратяващ разпръскване на летящи частици по време на работа
• Заключващ бутон за безопасен старт
• Разполага с ефективна режеца верига осигуряваща бързо и гладко подрязване на храсти, клони и дървесина
• 2 x Li-Ion батерии осигуряват дълъг живот и максимална производителност
• Високата скорост на веригата 5.8 m/s гарантира бързи резултати и чисто рязане

Описание

Запознайте се с RD-GP21 - компактната акумулаторна мини резачка с размери, които ще ви очароват. Със своите интелигентно използвани функции, този инструмент от Raider Garden Tools променя начина, по който се грижите за градината си.

Създадена с внимание към детайла, RD-GP21 комбинира компактен дизайн със завладяваща функционалност. Тя не само осигурява лекота на употреба, но и намалява натоварването върху китките на оператора. Независимо дали рязането на клони, храсти или дървесина, тази резачка ви предоставя средство за гладко и бързо подрязване благодарение на ефективната режеща верига.

Със защитен предпазител, RD-GP21 осигурява сигурност по време на работа, предотвратявайки разпръскването на летящи частици. Заключващият бутон допълнително подсилва безопасния старт на инструмента, гарантирайки контролирано и безопасно използване.

Сетът включва 2 Li-Ion батерии, които съчетават дълъг живот с максимална производителност. Тези батерии осигуряват на инструмента необходимата енергия, докато вие продължавате да се фокусирате върху вашата работа.

С RD-GP21 може да се справите с градинарските предизвикателства с лекота. С впечатляващата си скорост на веригата от 5.8 m/s, тя не само гарантира бързи резултати, но и предоставя чисто и прецизно рязане, което ще ви впечатли.

С RD-GP21 Set вашият опит с градинарството става по-лек и продуктивен. Този мощен и удобен инструмент ще се погрижи за вашите градинарски задачи, а вие ще се наслаждавате на качествените резултати.Технически характеристкиБрой на водещите звена: 28
Дължина на шината (cm): 10
Тип захранване: Акумулаторно
Дебелина на водещите звена (mm): 1,1
Номинално захранващо напрежение (V): 12
Стъпка на веригата ("): 1/4
ОкомплектовкаБатерия: 2 бр.
Зарядно устройство: 1 бр.