Българската марка майсторски инструменти

Новини

B2B Платформа В Услуга На Нашите Партньори

B2B Платформа В Услуга На Нашите Партньори
Като динамична и непрекъснато развиваща се компания, ние от Евромастер Импорт - Експорт ООД, по повод 20 години Raider добавяме към приятните изненади за своите партньори и стартирането на един мащабен проект - Business to Business (B2B) онлайн платформа. От самото си създаване основна цел на компанията е да задоволява нуждите на своите клиенти чрез доставяне на най-високо качество на предлаганите стоки и услуги с помощта на непрестанни инвестиции в иновации, модернизация и инфраструктура. Реализацията на тази платформа се явява най-естественото продължение на този процес.

Business to Business (B2B) платформата
е създадена с цел, оптимизиране и подобряване процесите на комуникация между Евромастер Импорт - Експорт ООД и всички наши клиенти и партньори, като за това ще помогне изключително подробната и интуитивно поднесена информационна обезпеченост от гама продукти, характеристики и функционалности.
Практически, всеки бизнес клиент ще има на разстояние от няколко клика цялата номенклатура от продукти за всички брандове, с които работи, по всяко едно време. Към всеки един продукт сме се постарали да приложим необходимият набор от снимки, характеристики, функции, окомплектовка, пакетаж, подобни и свързани продукти.

В своят профил, потребителите на Business to Business (B2B) платформата имат възможност да следят и управляват всичките си поръчки и фактури, да правят подробни справки за конкретни периоди, както и проследяване на статуса на поставените цели. За допълнително улеснение сме предвидили интуитивна търсачка и създаването на “Бързи поръчки” по три варианта – чрез бързо въвеждане на част от името или артикулен номер на продукт, чрез наливане на готова база от артикулни номера или чрез импорт на предварително подготвен файл.

На страница “Промоции” Вие ще бъдете своевременно информирани за всяка една промоционална кампания, свързана с предлаганите от Вас продукти.

На страница “Каталози” ще бъдат на разположение за сваляне, актуалните ни продуктови каталози по брандове.

За допълнително удобство в секция “Маркетинг” сме изградили като функционалност възможността да изпратите заявка за провеждане на обучение, да заявите брандиране на ваши обекти, както и заявка за организиране на събитие или демонстрация.

С цел доставяне на оптимално потребителско изживяване и ползваемост на всички потребители на Business to Business (B2B) платформата ни, сме отворени за всички Ваши предложения за подобрения, препоръки или доклади за грешки или затруднения, които сте срещнали по време на работа. Моля изпращайте съответната информация на: B2BSupport@euromasterbg.com.