Българската марка майсторски инструменти

Новини

R20 е тук! Новата гама акумулаторни инструменти Raider Pro.

R20 е тук! Новата гама акумулаторни инструменти Raider Pro.

С гордост Ви представяме новата гама на Raider: R20 system. Акумулаторни инструменти, които гарантират постоянна, целодневна производителност на място, без нужда от захранване от мрежата.


Raider Pro R20 System стартира с 9 машини, които се предлагат поотделно всяка или в комплект с акумулаторна батерия (с капацитет 2,0 Ah), бързозарядно устройство и пластмасов куфар. Три от комплектите имат привилегията да се доставят с пластмасов куфар, което е несъмнено удобство за притежателя на машината.


Идеята за създаване на многочислени семейства от електроинструменти, ползващи съвместно една или няколко батерии с еднакво изходящо напрежение, не е новост за световната практика и големите водещи производители. Това е рационално, икономически изгодно за огромна част от масовата клиентела решение, целящо най-ефективно използване на батериите.


Въпреки непрестанното усъвършенстване на най-добрите към момента литиево-йонни батерии и постепенното снижаване на цените им, батерията формира значителен дял от цената на всеки инструмент. Освен това и най-качествените, съответно най-скъпи батерии, имат краен брой цикли на зареждане и разреждане. Дълготрайността им не е безгранична.


Ето защо целта е всяка закупена батерия да се използва максимално ефективно, като се използва от повече инструменти. Затова се създават големи семейства от машини, които работят с една или повече съвместими батерии с еднакво захранващо напрежение. Изборът на една или повече батерии се свежда до капацитета им и се съобразява с най-мощните машини и продължителността на работа. Същото се отнася и за зарядното устройство, защото, със сигурност, не е необходимо за всеки инструмент или всяка батерия, да се купува отделно устройство.

Виж всички продукти от серията: КЛИКНКИ ТУК