Българската марка майсторски инструменти
Kosačica benzinska

Raider RD-GLM01S

Арт. № 110105
 • Snaga
 • Maksimalni broj obrtaja
 • Дијаметар на косење
 • Капацитет на корпата за трева
 • Капацитет на резервоарот за гориво
 • Рачно стартување на моторот
 • Težina
 • Спакувано во кутија
 • Snaga
 • Maksimalni broj obrtaja
 • Дијаметар на косење
 • Капацитет на корпата за трева
 • Капацитет на резервоарот за гориво
 • Рачно стартување на моторот
 • Težina
 • Спакувано во кутија

ОписаниеТехнически характеристкиТегло, кг.: 31.000
Тегло Нето, кг.: 27.900
Размери: 560x720x380