Българската марка майсторски инструменти
Bušilica El. Pneumatska

Raider RDP-HD12

Арт. № 012103
 • Напон
 • Куфер
 • Težina
 • Брзина на ударот во празен од
 • Брзо затегнувачки футер
 • Maksimalni broj obrtaja
 • Ударна функција
 • Макс. дијаметар на дупчење во бетон
 • Макс. дијаметар на дупчење во дрво
 • Макс. дијаметар на дупчење во метал
 • Snaga
 • SDS Plus Тип
 • Напон
 • Куфер
 • Težina
 • Брзина на ударот во празен од
 • Брзо затегнувачки футер
 • Maksimalni broj obrtaja
 • Ударна функција
 • Макс. дијаметар на дупчење во бетон
 • Макс. дијаметар на дупчење во дрво
 • Макс. дијаметар на дупчење во метал
 • Snaga
 • SDS Plus Тип

ОписаниеТехнически характеристкиТегло, кг.: 5.467
Тегло Нето, кг.: 4.920
Размери: 410x330x110