Българската марка майсторски инструменти
Električna Lančana Testera Za Grane

Raider RD-PS01

Арт. № 075703
 • Напон
 • Snaga
 • Brzina trake
 • Вредност на веригата
 • Дебелина на водицата на забецот
 • Време на реагирање на сопирачката
 • Автоматско подмачкување
 • Zapremina rezervoara za gorivo
 • Težina
 • Спакувано во кутија
 • Напон
 • Snaga
 • Brzina trake
 • Вредност на веригата
 • Дебелина на водицата на забецот
 • Време на реагирање на сопирачката
 • Автоматско подмачкување
 • Zapremina rezervoara za gorivo
 • Težina
 • Спакувано во кутија

ОписаниеТехнически характеристкиТегло, кг.: 6.480
Тегло Нето, кг.: 5.832
Размери: 1505x205x115