Българската марка майсторски инструменти
Gasoline Chain Saw

Raider RD-GCS20

Арт. № 076702
 • Snaga
 • Автоматско подмачкување
 • Дебелина на водицата на забецот
 • Време на реагирање на сопирачката
 • Težina
 • Maksimalni broj obrtaja
 • Капацитет на резервоарот за гориво
 • Број на запци на ланецот
 • Вредност на веригата
 • Спакувано во кутија
 • Snaga
 • Автоматско подмачкување
 • Дебелина на водицата на забецот
 • Време на реагирање на сопирачката
 • Težina
 • Maksimalni broj obrtaja
 • Капацитет на резервоарот за гориво
 • Број на запци на ланецот
 • Вредност на веригата
 • Спакувано во кутија

ОписаниеТехнически характеристкиТегло, кг.: 6.700
Тегло Нето, кг.: 5.400